FORSKARVÄRLDENS KUNSKAP PÅ NÄRINGSLIVETS VILLKOR

Vi håller oss uppdaterade kring de senaste forskningsrönen inom de områden vi jobbar. Detta för att överbrygga språnget mellan forskningsvärlden och näringslivet.
Med dagens avancerade teknologi krävs inga superdatorer för de krävande beräkningar som realtidsanalys av digitala bilder innebär, vanliga persondatorer och tom. smarta telefoner klarar detta idag.
Savantic har utvecklat ett spelkoncept som kontrolleras med andningsbälte. Konceptet heter Savanda och är open source och open hardware. Huvudsyftet med Savanda är att hjälpa barn att kontrollera andningen vid strålterapi och MR-undersökningar.

Aktuellt

Vi välkomnar Amanda Telius som började hos oss måndagen den 12 oktober. Amanda är vår nya och välbehövda administratör som kommer arbeta hos oss två dagar i veckan, måndag och tisdag.

Vilken lyckad inflyttningsfest! Savantic visade upp fantastiska demos på tekniker som idag är det senaste på mångas läppar.

Savantic har flyttat till nya större lokaler och det tänker vi fira. Vi tänker överraska med spännande teknikdemos som tar oss in i framtiden.